Polyester zwembad Marina 600/750/900, diepte 1,40m. Compleet Reku Pool pakket, wit / zeeblauw / zandkleur / papyrus

Artikel 10 van 17

Polyester zwembad Marina, diepte 1,40m.

Maat:   6,00 x 3,20 x 1,40m.  vanaf € 14.199,00

           7,50 x 3,20 x 1,40m.  vanaf € 15.529,00

           9,00 x 3,20 x 1,40m.  vanaf € 16.559,00

 

Complete Reku Pool set. 

Polyester zwembad van epoxy/acrylaat, Kleur wit met Trap aan zijkant/hoek, 4 treden met antislip en klein zitgedeelte, 3cm. bodem isolatie, staalversterkte wanden, bodemput, skimmers met waterniveauregelaar en inspuiters, stofzuigeraansluiting, Led verlichting met transformator. Inclusief complete pomp met zandfilterinstallatie 13m3/h voor zwembad tot 45 m3, met zesweg-ventiel, filterzand, gemonteerd op bodemplaat. Incl. onderhoudsset en startpakket....

Inclusief levering**

Vanaf € 14.199,00

Niet inbegrepen is het pvc leidingwerk en montage, het grondwerk en de volledige installatie. Uiteraard kunt u het geheel in eigen beheer uitvoeren, maar u kunt de werkzaamheden ook aan ons uitbesteden. Graag maken wij met u een afspraak om het geheel te bespreken en een passende aanbieding te maken uiteraard gekoppeld aan uw wensen.

Opties:

 • diverse kleuren: wit (standaard), zeeblauw, zandkleur, papyrus             (vanaf € 339,00)
 • traptreden in contrastkleur: wit, zeeblauw, zandkleur, papyrus          (€ 220,00)
 • extra isolatie Classic (wandisolatie 3cm.)                                  (vanaf € 1.943,00)
 • extra isolatie Thermo (bodem- en wandisolatie 6cm.)                     (op aanvraag)
 • Jetstream Twinjet 800B, twee jets inbouw                             (€ 4.729,00)
 • Massage / Healthstream 4-22, meerdere massage jets                  (€ 4.287,00)
 • Randsteenpakket, grijze graniet tegels, 50 x 35 x 4 cm.             (vanaf € 1.525,00)
 • Automatische solarlamellenafdekking incl buismotor en roldeknis    (vanaf € 12.265,00)
 • Warmtepomp, zie productgroep verwarming
 • Automatische chloor / Ph automaat, zie productgroep Techniek en doseerunits
 • Besturingskast, zie productgroep Techniek en doseerunits
 • Onderhoudsset en chemicaliën

Verschillende opties kunt u in de keuzelijst invullen!

** Prijzen levering: Inclusief levering in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland (excl. de eilanden). Eventuele deellevering in prijs inbegrepen. Bij separate/tweede/losse bestelling worden kosten van levering apart bekeken en besproken met klant. 

Onze zwembaden zijn van zeer hoge kwaliteit. Deze zwembaden zijn bedoeld om geheel in te bouwen. Deze dienen geplaatst te worden op een betonvloer of een grindvloer korrel8-12mm (afhankelijk van grondsoort, grondwaterstand en situatie ter plekke, dikte 20cm). Houdt bij het grondwerk rekening met de juiste maten en de ruimte rondom, voorkom verassingen/problemen bij het plaatsen van het bad. Na het plaatsen en waterpas stellen van het bad dient rondom aangevuld te worden in combinatie met het vullen van het bad met water. Aanvullen met grind korrel8-12mm, bovenste deel aanvullen met gestabiliseerd zand (zand/cement 40-50cm). Houdt rekening met zwembadrandsteen en bestrating rondom. Alle aansluitingen en leidingen goed gefundeerd aanbrengen in grind of gestabiliseerd zand. Zorg ervoor dat er geen verzakkingen kunnen plaatsvinden.

20 jaar fabrieksgarantie op scheuren

Fabrieksgarantie op toplaag (bestand tegen osmose en verbleken)

Wij raden u aan om alle elektrische apparaten te installeren met een beveiligingsschakelaar en elektrische beveiliging! Installeer volgens elektrische veiligheidsnormeringen E50110 en de NEN3140 voor uw veiligheid en die van de gebruikers. Gebruik gecertificeerde, erkende monteurs! Volgens Nederlandse wetgeving is plaatsing van elektrisch voerende apparaten binnen een straal van drie meter van het zwembad niet toegestaan. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor het verkeerd installeren of gebruik maken van spanning voerende pompen, of andere elektronische apparatuur. Indien er gezwommen wordt zet dan de filterpomp en andere apparatuur uit. Afbeeldingen en specificaties kunnen afwijken. Wij zijn niet verantwoordelijk voor verkeerde montage/plaatsing of anderszins daaruit voortvloeiende ongemakken of problemen wanneer niet wij de volledige plaatsing verzorgen. Tevens vervalt de garantie wanneer door onjuist handelen er problemen ontstaan.

 

© 2015 - 2024 TB Tuinen&Zwembaden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel